Bestyrelsesrekruttering

Har din virksomhed brug for nye ressourcer i bestyrelsen eller hjælp til afholdelse af årsmøder og generalforsamlinger?
Vi tilbyder en komplet rekrutteringsproces og kvalitetssikret kandidatsøgning.
Vi tilbyder:

Vores bestyrelsesrekruttering har til formål at gøre dig tilfreds ved at give bestyrelseskandidater og bestyrelseskonsulenter de rigtige ekspertiser og kvalifikationer til din bestyrelse.

Desuden leverer vi dygtige og erfarne kandidater som mødeledere/facilitatorer til generalforsamlinger, team- og årsmøder for alle typer virksomheder.

En af vores vigtigste opgaver er at sikre, at vi har kandidater, der kan de rette kompetencer og som kan løse de opgaver som de skal således at de varetager ejernes og andre nøgleaktørers interesser bedst muligt.

Det søger vi at opnå gennem blandt andet at fokusere på dygtige, opdaterede og resultatorienterede kandidater. Vi sikrer os at vores kandidater forstår en virksomheds historie, kultur, forholdet mellem ejere, bestyrelse, administration og øvrige dele af forretningen. Vi opfordre vores kandidater til at være aktuelle og have fokus på det der sker i verden. Det bidrager til gode resultater.

Vi leverer værdiskabende ressourcer til alle typer virksomheder. Vores kandidater er højt motiverede og velforberedte til aktuelle muligheder og de udfordringer rollen som bestyrelsesmedlem, bestyrelseskonsulent eller mødeleder medfører.

Vi hjælper vores kunder med hele eller dele af rekrutteringsprocessen. Hvis du som bygherre ønsker og har ressourcerne til selv at gennemføre samtalen og udvælgelsen, kan vi levere CV’er til relevante kandidater efter nærmere aftalte profilkriterier.

Du skal være medlem af The Board Association for at være aktiv bestyrelseskandidat i databasen. Ved at gøre brug af de produkter og ydelser, som The Board Association tilbyder, kan du udvide din bestyrelseskompetence efter dine egne interesser og behov. Dette vil gavne både dig og de virksomheder, som leder efter velkvalificerede kandidater.

Der stilles høje krav til struktur og faglighed i forbindelse med bestyrelsesrekruttering. Diskretion og kvalitet skal sikres for alle involverede. Vi har bred erfaring og bruger en nøje afprøvet metodik og tilgang til de forskellige processer. Kunder og kandidater sætter ekstra værdi på vores rolle som strategisk partner, der ser helheden i et fremtidsrettet perspektiv for den enkelte virksomhed.

Et nyt bestyrelsesmedlem kan gøre en stor forskel
En ny formand eller et nyt bestyrelsesmedlem kan have direkte indflydelse på hele organisationen, og det er derfor helt essentielt at rekruttere den rigtige kandidat.

Især en formand kan gennem sit lederskab påvirke kulturen, væksten, driftsmodellerne og strategien i forretningen. Vores opgave er at investere tid i arbejdet med at vide, hvilken slags kandidater vi skal søge, ved at gå i dybden sammen med dig.

Vigtige emner omfatter forholdet mellem ejere, bestyrelse og administration, værdier og forretningskultur og præstationsforventninger. Det arbejde, vi laver sammen, danner grundlag for grundige og veletablerede profilkriterier.

Rollen som bestyrelseskonsulent

Rollen som bestyrelseskonsulent er stadig ikke særlig udbredt i Danmark. Vores bestyrelseskonsulenter er selvstændige specialister, alle med stor erfaring på deres felt og mange som topledere i forskellige virksomheder, brancher og fagmiljøer.

Bestyrelseskonsulentrollen kan være meget forskelligartet; fra diskret rådgivning og hjælp til ejere, bestyrelsesformand eller CEO/ til en langt mere aktiv rolle, hvor bestyrelseskonsulenten tager ansvar for, at bestyrelsens funktion som helhed varetages på en professionel og god måde.

Vi tilbyder rekruttering og engagement med bestyrelseskonsulenter og bestyrelseskonsulentteams, som kan bistå i ad hoc situationer eller i faser, hvor der kræves særlig ekspertise. Vores bestyrelseskonsulenter kan også bistå i længerevarende udviklingsfaser i den enkelte bestyrelse.

Mødelederen / facilitatoren

I Danmark antages det at der hvert år afholdes over en million bestyrelsesmøder, foreningsmøder, stiftelsesmøder og generalforsamlinger.

Mange er måske ikke klar over de formelle krav til sådanne møder. Måske har du eller din virksomhed oplevet usikkerhed, uorden og eskalerende konflikter før, under eller efter et sådant møde?

Sådan behøver det ikke være. Vi kan levere dygtige og erfarne kandidater som mødeledere til generalforsamlinger, team- og bestyrelsesmøder for alle typer virksomheder og organisationer.

Kontakt os
Vindrosen 41
8240 Risskov