Søg

Karl Ibsen

Karl Ibsen

Bestyrelseskonsulent og underviser

Klar tale” = leder- og bestyrelseskvalitet nr. 1. Hvor skal vi hen? Hvorfor skal vi derhen? Hvordan kommer vi derhen? Hvornår når vi vores mål? Hvad skal vi levere/arbejde med – og ikke mindst: hvad er ikke en del af vores forretning? Hvad forventes der af dig, mig og os?

Karl Ibsen etablerede Bestyrelsesforeningen i 1997, i forbindelse med at aktielovene var genstand for omfattende fornyelse. Over 63.000 bestyrelsesmedlemmer, ejere og ledere i Norge har deltaget i kurser leveret via: Norsk forening for bestyrelsesmedlemmer – styreforeningen.no. Karl er desuden involveret i The Board Association og i andre internationale bestyrelsesnetværk og bestyrelsesforeninger, har deltaget i og ledet flere hundrede virksomheds-/koncerninterne bestyrelsesudviklingsprocesser i ind- og udland, samt haft en række bestyrelseskonsulentopgaver og bestyrelsesposter i ind- og udland.

Fagområder: Kursusleder, underviser og rådgiver indenfor bestyrelsesarbejde og bestyrelsesudvikling, strategiprocesser og forretningsudvikling. Bred ekspertise indenfor alle aspekter af: køb & salg af virksomheder, M&A mm, herunder deltagelse i cirka 150 processer indenfor virksomhedsoverdragelser på sælgers eller købers side.

Karl Ibsen er grundlægger af The Board Association.SEND MAIL TIL KARL