Lær os at kende​

The Board Association

0
Kurs og seminarer
0 år
Etablert i 1997
0
Kursdeltakere
0
Autoriserte styremedlemmer

Over 25 års brancheerfaring

The Board Association er en bestyrelsesforening som tilbyder en bred vifte af produkter som du har brug for i og omkring bestyrelse.

The Board Association er partipolitisk uafhængig og har til formål at bidrage til øget kompetence og faglighed for alle med interesse for bestyrelsesområdet, dog særligt for bestyrelsesmedlemmer, ledere, ejere og medlemmer i virksomheder og organisationer.

Vi er nyetableret i Danmark, men med os har vi 25 års brancheerfaring fra vores Norske moderforening Styreforeningen.

Styreforeningen er Norges største aktør indenfor bestyrelsesarbejde, og har igennem de 25 år haft over 63.000 kursister på kurser og på bestyrelsesuddannelse.

…. vi vil bruge vores erfaringer og ressourcer fra Norge, kombinere disse med danske ressourcer, til at tilbyde et lignende og tilpasset tilbud i Danmark!

Vision

Vores overordnede vision er:

The Board Association skal være den foretrukne aktør, når det gælder udvikling af bestyrelser, kurser og rådgivning, samt førende når det kommer til information på nettet, værktøjer og publikationer indenfor bestyrelsesarbejde.

Kurser:

Vores kursusprogram er bredt og omfatter fagområder rettet mod bestyrelse, ejere, direktører, og ledende medarbejdere indenfor de fleste virksomheds-, organisations- og forretningsområder.

Vi holder øje med verden omkring os og vil altid have tids aktuelle kurser til dig. Vores kurser har konkret indhold og vores kursusafholder sørger for en praktisk indlæring. Du får et effektivt og komprimeret forløb når det passer dig – som du kan bruge i praksis med det samme.

Organisation og indhold:

Drift og styring af alle medlemstilbud, markedsføring, salg, foredragsleverancer, serviceleverancer og medlemsassistance udføres af og varetages gennem associerede og autoriserede partnere baseret på skriftlige partneraftaler, der varetager foreningens formål og medlemmernes lovbestemte rettigheder.

The Board Association vil sikre, at foreningens medlemmer har adgang til relevant rådgivning, kurser, træning, hjælpemidler og support til fordelagtige priser og med fordelagtige løsninger, til rådighed gennem medlemmernes valgte medlemsordning og gennem The Board Associations hjemmeside.

Medlemskab:

Vi tilbyder to typer medlemskab:

For enkeltpersoner eller virksomheder, der er brugere og en for partnere.

Brugermedlemskab, opdelt i “Individuelt medlemskab” eller “Gruppe medlemskab” (hel bestyrelse + direktør/funktionsledere).

Partner medlemskab for vores partnere og bestyrelseskonsulenter.

Link til vedtægter

Kontakt os
Vindrosen 41
8240 Risskov